keskiviikko 4. tammikuuta 2012

FIRST TIME!!!

Hei ihanaa !!! Mietin tuossa juuri, että 20 + vuotiaana ajattelin perustaa blogin. Onhan se totta, että myös pian 28 vuotias on 20 + mutta en olisi uskonut, että siinä menee kahdeksan vuotta ennenkuin saan oikeasti aikaiseksi alkaa laittaa näitä villejä ajatuksia "paperille". Aivan mahtavaa jos edes yksi ihminen eksyy tätä lukemaan, ja vaikka tämä ensimmäinen moikka-kirjoitus ei sytyttäisikään fanaattisia ajatuksia siitä, miten kiinnostavaa juttua saattaa olla tiedossa tulevaisuudessa, toivotan silti ERITTÄIN TERVETULLEEKSI uudelleen.

Ehkäpä voisin näin aluksi kertoa edes jotain itsestäni. Uskoisin, että tulevaisuudessa blogistani muotoutuu hieman päiväkirja tyyppinen sikermä, mutta jospa tämä ensimmäinen postaus olisikin tällainen ystäväkirja juttu.

Olen tosiaan muutamaa vuotta vajaa 30. Viidettä vuotta seurustelen ihanan Amerikkalaisen mieheni kanssa, joka on töissä Suomessa. Joskin olen välillä erimieltä siitä, että onko omasta rakkaasta harrastuksesta rahaa saaminen oikeasti työtä. Mutta onhan se! Mies siis pelailee koripalloa, ja itse istun yleisössä HUUTAMASSA. Suomalaiseen tapaan taputus kun ei vain ole mielestäni riittävää kannustusta.

Olen myös isosisko kahdelle parhaalle tyypille. Adoptioäiti pienen pienelle koiralle. Overseas-sisko kahdelle aivan mahtavalle "veljelleni", joita näen aina kesäisin. Kesät vietän (aina kun pystyn) Yhdysvalloissa, Floridassa. Ja Suomessa on tullut paikkakuntaa vaihdettua aika useasti miehen työn takia. Kotoisin kuitenkin ihanasta itä-Suomesta.

Ehkäpä tämä riittää tältä erää, sillä olen mökillä ja aion mennä saunaan. Huomenna aamulla palaan takaisin rakkaani luo keski-Suomeen. Emme ole nähneet yli kolmeen viikkoon... Ensimmäistä kertaa vuosiin vietimme Joulun omien perheittemme luona, ikävä on siis kova mutta huomenna helpottaa. Ja hei, saamme viettää Joulua vielä kun se muilla alkaa olla jo ohi !! Saankohan lahjoja ;)

Huomiseen.. Ehkä ylihuomiseen

xxoo

Ei kommentteja: