perjantai 6. tammikuuta 2012

EIKÄ !

Pääsin perille keski Suomeen. Täällähän on JOULU;) Tarkoittaen siis sitä, että täällä on aivan valkoinen maa. Meidänhän pitikin Joulu viettää uudelleen, ihan siis vain lahjojen jaon merkeissä, kun kerran tuo ihana juhla erossa oltiin. Mahtavasti on mies kuunnellut, sillä sain lahjaksi hajuveden josta en edes ole vihjaillut. Pari kertaa vain suihkauttanut kaupassa ja ehkä sitten hymyillyt tuoksulle... Enkä ole edes nähnyt miehen olevan lähelläkään silloin??! Sainpa myös toisenkin (haisenkohan pahalle?), ja sitten tavaraa mitä pyydän aina Yhdysvalloista tuomaan (Venus shaverin hinnan takia, lääkkeitä, deodoranttia yms.). Onkohan muilla mitään sellaista, mitä AINA pyytää perhettä/ystäviä/puolisoa tuomaan paikasta, missä käyvät usein.

Tuo otsikon EIKÄ johtuu siitä, että heti perille päästyäni "sain" aivan järkyttävän päänsäryn. Tiedä sitten johtuuko siitä, että joutui aika tiukkaan tuijottamaan tietä ajaessa. Näin yhden rekan ojassa ja hetken päästä yhden henkilöauton. Nyt siis täällä ollessani saan ilmeisesti maata sängyssä ja levätä, sillä jo olleeseen flunssaan lisättynä päänsärky lamauttaa ihan kunnolla.

Aivan ihanaa silti olla täällä, valitettavasti sunnuntaina pitää palata taas käymään kotikaupungissa. Sitä ennen kuitenkin luvassa yhdessäoloa, ihanan ystävän vierailua täällä meidän luona ja pääsenpä vielä huutamaan miehen peliinkin viikonloppuna. Ja jos flunssa antaa periksi, täytynee käydä katsomassa tämän kaupungin yöelämää.

Onko kukaan nähny New Years Eve elokuvan? Ajatuksissa oli tänään mennä katsomaan, saas nähdä.

Parasta viikonloppua, pysykää tiellä!!

xxoo

Ei kommentteja: